gerika.hu » Információk

Információk, gyakran ismételt kérdések

Válogatás az Ügyfeleim által legtöbbször feltett kérdésekből.Mennyi idő alatt van kész a weboldalam?

A weboldal elkészítésének ideje, az összes szöveg és fotó átküldése utáni 2.-3. hét. Webáruház elkészítése függ a termékek számától, így az áruház átadása legrosszabb esetben, akár 2-3 hónapot is igénybe vehet.Mi egy weboldal rendelés menete?

Egy egyszerű weblapnál, a Megrendelő aktív közreműködése (időben átküldött szövegek, képek) esetén:

 

1. személyes találkozó. A találkozón megbeszéljük a célokat és a fő tulajdonságokat. (pl. menüpontok, design, legfontosabb kulcsszavak)

 

2. 1-2 héten belül terveket küldök, mely után már elég telefonon vagy emailben tovább egyeztetni.

 

3. Az összes általam kért szöveg és kép összegyűjtése és átküldése részemre.

 

4. 2-3 hét várakozás....

 

5. Kész!

 

6. Az ismerősök körbetelefonálása, az esetleges hirdetési lehetőségek végig gondolása.A weboldal készítés díján felül, milyen a költségekre számíthatok?

A pontos árak megtalálhatók árlistámban. Egy átlagos egyszerű oldal minta kalkulációja (max 40-50 saját képpel): domain (3500Ft) + tárhely (6000Ft) + egyszerű max. 5 oldalas weblap (minden extra nélkül) (50000Ft) + 1 db kapcsolat űrlap (10000Ft) Összesen: 69500Ft (irányár nem minősül ajánlatnak!))Mire van szükségem egy weboldal megrendeléshez?

Cég esetén a domain név lefoglalásához cégkivonat és aláírási címpéldány másolatra.

 

Magánszemélynek csak személyi igazolvány és magyar állampolgárság szükséges.

 

És amik a legfontosabbak:

Egy jó ötletre, vagy termékekre. a weboldalra egyedi szövegekre és jó minőségű képekre.Bármilyen domainnevet választhatok?

Bármilyet ami még nem foglalt. Ezt könnyen leellenőrizhetjük a www.domain.hu oldal, keresés menüpontjánál. Léteznek védett domain nevek is. Ilyen pl. minden városnév. Vagyis a www.budapest.hu-t természetesen nem lehet lefoglalni, még ha esetleg nincs is rajta tartalom.Tudom majd módosítani az oldalam szövegeit?

Igen, ha azt beszéljük meg. Ez esetben viszont "komolyabb" drágább tárhely szükséges. Illetve a munkadíjam is több, hiszen egy adatbázist, illetve egy adminisztrációs felületet is kell az oldal "mögé" készítenem.


A weboldalon szereplő árak tartalmazzák az ÁFÁ-t?

A weblapon szereplő árak ÁFA-s árak! Vállalkozásom AAM (alanyi adómentes), így áraim 0% általános forgalmi adót tartalmaznak.


Az adó jogszabályok változása miatt, (új) Katás vállalkozóként, már csak magánszemélyeket tudok kiszolgálni.

 Rólam

2005-ben végeztem a budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskola számítástechnikai tanszékén, mint Információ-rendszer szervező.


Részletek ...

Adatvédelmi nyilatkozat ...